Om man inte har så mycket varv i bollen, ska man spela blank eller matt boll? Exempelvis med en Phaze II. 23. april 2019

Svår fråga att svara på då även faktorer så som t.ex. din bollfart och banunderlagets friktion spelar in på valet av ytfinish. Glöm inte att du själv alltid kan trixa och fixa med klotets yta genom att använda abralon eller Siaar pads. Detta för att skapa nytt fräscht grepp samt inte minst just en matt, halvmatt eller lite finare yta utefter vad som passar dig bäst just för det specifika tillfället.

Tuba på Folks!


När får du hem Purple Hammer i vikt 14? :) 23. april 2019

Jag tror tyvärr att den inte kommer in i 14lbs. Min leverantör har endast 15lbs och så var det även i deras centrallager i Holland.

Tuba på Folks!


Varför är inte all text på denna sidan på svenska? 20. april 2019

Vad är det som inte är på Svenska på hemsidan?
I webbshopen är informationen på engelska p.g.a. att det tyvärr är mycket tidskrävande att hinna med att översätta allt. Tyvärr består även mitt dygn ”endast” av 24 timmar. ;)
Hoppas du och ni övriga har överseeende med detta.

Tuba på Folks!


Hej har en phaze 2 men vill ha ett till klot i fack 3 som svänger lite mer. 17. april 2019

Om det är mer slutkick du menar så rekommenderar jag Storm MARVEL PEARL eller Roto Grip IDOL PEARL.
Ett annat bra förslag är Storm SONIQ.

Tuba på Folks!


En uppföljning ang dom nya klot reglerna. Om det spekuleras att det kommer vara så många klot med symmetriska viktblock, då betyder det att dom allra flesta måste byta ut sina nuvarande arsenaler mot helt nya. Det handlar ju om rätt mycket pengar att ”behöva” byta ut 2,3,4 eller fler klot. Känns la så där om man ska vara ärlig. 12. april 2019

Inte symmetriska utan 75-80% kommer att vara asymmetriska.
Man byter ut det man har allt eftersom klotet eller kloten tappar för mycket effekt och gjort sitt. Precis som det varit tidigare. Du/Ni behöver inte känna någon panik för att man måste byta ut allt tills den 1 augusti 2020. De klot som har balanshål pluggar man bara igen och så går det alldeles utmärkt att spela med det eller dem. När vi pluggar igen ett balanshål så kan vi aldrig återskapa samma densitet som viktblocket och skalet har med pluggmassa. Så därav kommer de klot som pluggas att fungera lite som ett asymmetriskt viktblock. Så det går att trixa och fixa lite med pluggmassa. ;)

Tuba på Folks!


Page 1 of 163 1 2 3 4 5 6 »