I Karlskoga finner du mig, Tomas Leandersson, som är en av Sveriges genom tidernas bästa bowlingspelare samt f.d. framgångsrika förbundskapten.
Vill du få du den allra bästa rådgivningen gällande det moderna sättet och tänket gällande grepp, layouter, ytor, val av klot samt få ditt eller dina bowlingklot borrat av en mästare, införskaffa skor, väska eller andra tillbehör så är du alltid varmt välkommen till butiken som har det mesta.

Om du önskar få klot borrat behöver du BOKA BORRTID.
Så vänligen kontakta mig (Tomas Leandersson) på telefon 070-5605962 eller mejla tomas@teamtuba.se för bokning av borrtid i Karlskoga.

KARLSKOGA
Min stiliga butik/shop är uppbyggd på Aggerudsvägen 32 i Karlskoga som är hemma i mitt stora dubbelgarage. Här är det en härlig miljö med mest saker av alla bowlingshoppar i Sverige.
Butiken/Shoppen har inga officiella öppettider utan vänligen kontakta mig på 070-5605962 eller mejla till tomas@teamtuba.se så bestämmer vi en tid som jag fixar klotet eller något annat du önskar i bowlingväg.

Det går även utmärkt att beställa dina tillbehör direkt ifrån min webbshop och där du kan välja att beställningen skall hämtas i butiken i Karlskoga.

ÖPPETTIDER
Måndag – Söndag
Obs! Tidsbokning enligt önskemål. :)OM DU INTE KAN BESÖKA MIG

Om du nu inte har tid eller möjlighet att besöka mig så kan jag utan problem borra ditt eller dina klot ändå. Du skickar mig ett av dina klot som sitter bäst i handen, jag kopierar sedan detta grepp och borrar det nya klotet utefter det. Till alla nya som gamla distanskunder bjuder jag alltid på fraktavgifterna!

Jag sparar t.ex. alla grepp och noterar samtliga layouter så jag på ett enkelt och effektivt sätt vet vad du har i din eller dina väskor om det är något klot som du önskar att ersätta eller komplettera med.


WEBBSHOPEN ALLTID ÖPPEN

Då jag även har Sveriges största och bästa bowlingbutik på nätet så kan du här handla dina bowlingprodukter här i min WEBBSHOP  när som helst då den alltid är öppen 24-7!
Här finner du alla bowlingprodukter som de Svenska leverantörerna erbjuder.
Shop to your drop!


Jag hälsar dig varmt välkomna till min butik!

Team Tuba – Your Equipment / My Passion

Vänlig hälsning,

Tomas Leandersson
Team Tuba Pro Shop Tomas Leandersson AB
Aggerudsvägen 32
691 44 Karlskoga
070-5605962
tomas@teamtuba.se eller info@teamtuba.se
www.teamtuba.se
www.facebook.com/TeamTuba