TT_GBG_Butiksbild

 (Bilden är från Sveriges fräschaste bowlingbutik som du finner på Strike & Co i Göteborg)

I Karlskoga finner du mig, Tomas Leandersson, som är en av Sveriges genom tidernas bästa bowlingspelare samt f.d. förbundskapten.
Vill du få du den allra bästa rådgivningen gällande det moderna sättet och tänket gällande grepp, layouter, ytor, val av klot samt få ditt eller dina bowlingklot borrat av en mästare, införskaffa skor, väska eller andra tillbehör så är du alltid varmt välkommen till butiken som har det mesta.

Om du önskar få klot borrat behöver du BOKA BORRTID.
Så vänligen kontakta mig (Tomas Leandersson) på telefon 070-5605962 eller mejla tomas@teamtuba.se för bokning av borrtid i Karlskoga.

KARLSKOGA
OBS! Butiken/shoppen har bytt lokal.
Numera finns min butik/shop uppbyggd på Aggerudsvägen 32 i Karlskoga.
Butiken/Shoppen har inga officiella öppettider utan vänligen kontakta mig på 070-5605962 eller mejla till tomas@teamtuba.se så bestämmer vi en tid som jag fixar klotet eller något annat du önskar i bowlingväg.

Det går även utmärkt att beställa dina tillbehör direkt ifrån min webbshop och där du kan välja att beställningen skall hämtas i butiken i Karlskoga.

BUTIKEN i  KARLSKOGA HAR ÖPPET HELA SOMMAREN
Måndag – Söndag
Obs! Endast tidsbokning

GÖTEBORG (Strike & Co)

Här har vi nu slagit upp dörrarna och renoverat upp lokalen helt och hållet och gjort den till Sveriges fräschaste bowlingbutik/shop.
Här tar den mycket erfarna tillika IBPSIA utbildade och USBC Silver Level coachen Christos Konstantakopoulos hand om dig som kund och ger dig den absolut bästa tänkbara service med det moderna tänket av hur grepp skall vara samt vilka klot, ytor och layouter som passar dig allra bäst samt inte minst ger dig en massa värdefulla tekniktips på banorna
För bokning av borrtid ringer du 073-5218858 eller mejla till ccbowler63@yahoo.gr
Du finner oss i Strike & Co´s lokaler i Gamlestaden Göteborg (Gamlestadsvägen 2).

ÖPPETTIDER GÖTEBORG

Augusti månads öppettider

Tisdagar Kl.14:30-19:30
Onsdagar Kl.14:30-19:30
TorsdagarKl.14:30-19:30

SKÖVDE (O´Learys Bowling)

I läckra O´Learys Bowling Skövde (Egnells Väg 1 , Skövde Arena) finns Christos Konstantakopoulos och ger dig all tänkbar service så som försäljning av klot (inklusive borrning), skor, väskor och tillbehör. Christos som även är certifierad USBC Silver Coach ger individuella och grupplektioner samt är IBPSIA certifierad klotborrare som är uppdaterad med det moderna tänket av hur grepp skall vara samt vilka klot, ytor och layouter som passar dig allra bäst.
Så vänligen kontakta Christos Konstantakopoulos på telefon 073-5218858 (076-2857604) eller mejla till ccbowler63@yahoo.gr

ÖPPETTIDER SKÖVDE;

Augusti månads öppettider

Måndagar
FredagarOM DU INTE KAN BESÖKA OSS

Om du nu inte har tid eller möjlighet att besöka oss så kan vi utan problem borra ditt eller dina klot ändå. Du skickar oss ett av dina klot som sitter bäst i handen, vi kopierar sedan detta grepp och borrar det nya klotet utefter det. Till alla nya som gamla distanskunder bjuder vi alltid på fraktavgifterna!

Vi sparar t.ex. alla grepp och noterar samtliga layouter så vi på ett enkelt och effektivt sätt vet vad du har i din eller dina väskor om det är något klot som du önskar att ersätta eller komplettera med.


WEBBSHOPEN ALLTID ÖPPEN

Då vi även har Sveriges största och bästa bowlingbutik på nätet så kan du handla dina bowlingprodukter här i vår  WEBBSHOP  när som helst då den alltid är öppen 24-7!
Här finner du alla bowlingprodukter som de Svenska leverantörerna erbjuder.
Shop to your drop!


Jag och Christos Kontsantakopoulos hälsar dig varmt välkomna till våra butiker!

Team Tuba – Your Equipment / Our Passion

Vänlig hälsning,

Tomas Leandersson
Team Tuba Pro Shop Tomas Leandersson AB
Aggerudsvägen 32
691 44 Karlskoga
070-5605962
tomas@teamtuba.se eller info@teamtuba.se
www.teamtuba.se
www.facebook.com/TeamTuba